ADN Arjau és el disc que commemora els 25 anys de la formació. Un Diari de Bord de la nostra trajectòria que pretén ser un tribut o homenatge a les persones que ens han precedit. Cantants i músics que han fet gran el cant de taverna i l’havanera, dignificant-lo i portant-lo en el lloc que es mereix. Hem volgut incloure col·laboracions amb alguns d’ells, els més importants, que ja no estan en actiu: Càstor Pérez (gravació de l’any 2000 a Ripollet), Ricard Balil, Fonso Carreras, Xiqui Ramon i Josep Bastons. Són aquells que més ens han imprès el seu caràcter, la seva manera d’interpretar i entendre el gènere. Si no fos per ells, estem segurs que actualment no seríem qui som. Per acabar el disc, un gran regal que ens han fet: dos cançons acompanyades per la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya. Un magnífic colofó, que pensem pot ajudar a ennoblir aquest gènere nostre tant estimat.

Paraules és el quart treball discogràfic del Grup Arjau. El nostre reconeixement a aquests poemes d’amor, llegendes, històries costumistes i fantàstiques que cantem. Polímers de gran nombre, de diferents i simples Paraules, que amb la combinació i ordre del seu autor, agafen significat i esdevenen peces úniques.

DOSMÉSUN és el treball discogràfic que representa l’evolució del Grup Arjau, quan arriba gairebé a la seva majoria d’edat. És el seu tercer disc i la consolidació de la formació de tercet, iniciada el 2012, tres veus i una guitarra, la clàssica de Calella de Palafrugell. Una selecció de peces que són un recorregut per les noves creacions i ritmes del cant de taverna i que també inclou alguna joia d’aquelles antigues, havaneres recuperades que ens transporten a l’origen de tot plegat.

Commemoració del dotzè aniversari de la formació. Seguint el mateix estil de l'anterior disc, cançons molt clàssiques amb un estil intimista. A l'última pista, es poden escoltar les "pífies" durant la gravació als Estudis 44.1 de Girona. Per últim, al bonus track, s'ofereixen les dos havaneres imprescindibles: "El Meu Avi" i "La Bella Lola".

Recull de cançons on s'hi troben havaneres i cançons populars clàssiques tan de Calella de Palafrugell com de Cuba. Algunes d'elles, fins i tot, oblidades.